Ziektekostenverzekeringen

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht verzekerd tegen ziektekosten middels de basisverzekering. De overheid bepaald wat er in die verzekering wel en niet gedekt is. Ook bepalen ze het eigen risico dat iedereen moet betalen als er gebruik gemaakt wordt van zorg. Alles hierover staat op de website van de overheid.
De basisverzekering is er in twee soorten, een natura- of een restitutiepolis. Bij een naturaverzekering heeft een ziektekostenverzekeraar afspraken gemaakt met zorgverleners. De zorg zal bij deze contractpartijen afgenomen moeten worden, denk hierbij aan de specialist of aan het merk medicijnen. Bij de restitutiepolis is deze beperking er niet.
We werken samen met een aantal ziektekostenverzekeraars, waarmee we zeer goede ervaringen hebben. Hieronder geven we in het kort aan wat de specifieke kenmerken van deze verzekeraars zijn. Door op het logo van de verzekeraar, of op de rode naam te klikken kunt u eenvoudig de premie van de betreffende verzekeraar berekenen en eventueel de polis aanvragen.

Wij hebben voor u bij De Amersfoortse een KORTING geregeld van 10% op de basispremie en 10% op de aanvullende verzekeringen. Uniek is de Wildcard voor niet gedekte kosten na een ongeval. Deze kaart heeft een waarde van € 250,- en is te besteden aan zorg die niet gedekt is op de polis.

CZ is een van de grootste ziektekostenverzekeraars. Voor het MKB en voor ZZP'ers kunnen we op de premie een korting geven van 7% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Deze collectieve regeling kent daarnaast ook extra aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld een 100% VERGOEDING VAN EEN BEUGEL tot 22 jarige leeftijd! Ben je ZZP'er of werk je in het MKB, klik dan hier voor meer informatie over CZ.Op de normale premie van Delta Lloyd krijgt IEDEREEN een KORTING van 9% op de basisverzekering en 14% op de aanvullende verzekeringen. Voor deze kortingen hoef je niet specifiek in dienst te zijn bij een bepaalde werkgever. De dekkingen zijn zeer uitgebreid. Voor meer informatie, pakketvergelijkers en voorwaarden klik hier...

ONVZ is al jaren toonaangevend als ziektekostenverzekeraar. De dekkingen zijn zeer volledig. En, werk je in het MKB of heb je een eigen bedrijf, dan krijg je met behulp van het KvK nummer een korting van 5% op de basis- en 8% op de aanvullende verzekering. Een offerte voor deze uitstekende verzekering is via deze link zo gemaakt.

Aanvragen en berekenen bij Stad Holland Stad Holland Zorgverzekeringen is gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ze hebben een zeer goede, ruime dekking en stellen GEEN MEDISCHE VRAGEN voor het aanvragen van de verzekering. De huidige verzekering eenvoudig vergelijken met die van Stad Holland, klik dan hier.

TIP: Kijk ook eens naar onze overige collectieve verzekeringen met wel tot 35% korting!

Basispremies

Een berekening maken bij:

Collectieve Basispremie's 2016

Restitutie Natura
Amersfoortse € 107,95 NVT
CZ € 102,95 € 97,60
CZ Bewust NVT € 94,21
Delta Lloyd € 98,90 NVT
ONVZ € 106,65 NVT
ONVZ ZZP/MKB € 101,15 NVT
Stad Holland € 102,00 NVT
VGZ via Turien € 102,56 € 97,16
Avero via Turien € 104,76 € 101,24

Uw polis vergelijken? Mail ons uw polis en wensen.

Wij bellen u

 UW GEGEVENS: