• U bent hier: 
  • Home

Wie zijn wij?

Sporenburg AdviesGroep BootSporenburg Adviesgroep is een onafhankelijk intermediair voor zowel particulieren, ZZP'ers, Verenigingen van Eigenaren als het MKB.

Bij ons kunt u terecht voor verzekeringen, financieringen, fiscale adviezen, belastingaangiftes en financiële coaching.

Het uitgangspunt van Sporenburg Adviesgroep is de persoonlijke relatie met u als klant en het leveren van professioneel maatwerk.

Op deze site vindt u nadere informatie over een aantal producten en diensten die wij leveren. U kunt zelf rechtstreeks verzekeringen afsluiten. Maar even bellen voor persoonlijk advies is wel zo verstandig. Dan ervaart u meteen wat wij bedoelen met maatwerk.

Belastingen


Aangifte Inkomstenbelasting:

Voor 2023 kun je weer aangifte doen. Ook dit jaar kan de aangifte inkomstenbelasting door ons verzorgd worden. We gaan hier uitgebreider op in op onze pagina belastingen.

Of download hier direct de belastingmemo voor de aangifte over 2023 waarop alles staat dat we nodig hebben om de aangifte te kunnen doen.

Ziektekosten

Ziektekosten goed geregeld?
Daar kun je beter vooraf over nadenken dan er later achter komen!

We kijken graag naar uw polis!

Belangrijk bij de zorgverzekering zijn de premie en de voorwaarden. Wat vaak onderbelicht is, is om te kijken of het niet voordeliger is om bepaalde kosten zelf te betalen in plaats van daarvoor een aanvullende verzekering te sluiten.
Ook gedurende het jaar kun je in sommige situaties van ziektekostenverzekering veranderen. Bijvoorbeeld als je 18 jaar wordt, of als je weg gaat bij een werkgever waar je deel nam in een collectieve regeling.

Car Verzekering

Ga je je huis verbouwen, kijk dan eens naar een Car verzekering. Hiermee verzeker je je tegen het risico van schade aan het werk en bijvoorbeeld voor de schade die andere hebben als gevolg van de verbouwing. Meer hierover staat op de pagina Car Verzekering.

Arbeidsongeschiktheid

Ben of word je zelfstandig, dan is het verstandig om goed na te denken over hoe je financiele situatie is als je ziek wordt. We helpen je daar graag bij. Hoe? Dat kun je lezen op onze AOV pagina.

Financiele Coaching

Zie je door de financiële bomen het bos niet meer, of wil je weten of je op het goede pad zit? Dan kunnen we je daar uitstekend bij helpen in een financiële brainstorm zonder zwaarwegende rapporten of ingewikkelde documenten. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Ziektekostenpremie 2024

Er blijven steeds minder zuivere restitutiepolissen over. in 2024 zijn dat er nog maar 3 waarvan a.s.r. er 1 is.

Collectieve Basispremie's 2024

Restitutie (R)
Combinatie (C)
Natura
ASR € 170,95 (R)*) € 149,95*)
CZ MKB € 159,00 (C) € 145,85
CZ ZZP Polis € 159,00 (C) € 145,85
CZ Bewust nvt € 143,00
NN € 147,00 (C) € 140,50
ONVZ individueel € 151,20 (C) € 142,90
ONVZ ZZP/MKB € 151,20 (C) € 142,90
Stad Holland € 155,20 (C) nvt
*) Alleen in combinatie met een AOV of ziekteverzuim van de werkgever. Gratis doorgaandekking (Bijv. fysiotherapie en psychologische zorg)
Verzekeringen vergelijken? Dat kan:
ZZP/MKB vergelijken
Particulier vergelijken

Uw polis vergelijken? Mail uw polis en wensen naar info@sagbv.nl

Bestuurders Aansprakelijkheid

Ben je bestuurder van een bedrijf, een vereniging of een stichting, dan kun je in die hoedanigheid worden aangesproken. Het verweer tegen deze aansprakelijkstelling, waarbij je feitelijk privé wordt aangesproken kan veel geld kosten. Mocht je aansprakelijk blijken dan wordt je privévermogen hierop aangesproken. Tegen het verweer en de schade kun je je verzekeren. Meer hierover kun je vinden op de pagina over de Bestuurdersaansprakelijkheids Verzekering.

Facebook

Wil je ook onze tips ontvangen, like dan onze facebookpagina. Hieronder zie je onze laatste berichten.

Coronavirus en de Reisverzekering

We krijgen veel vragen over de dekking van de reis- en annuleringsverzekering rondom het coronavirus. Bij de antwoorden is van belang wat het reisadvies is van de Nederlandse overheid. Die worden door de overheid gepubliceerd op de pagina Nederland Wereldwijd.

Het verbond van verzekeraars, waar de meeste Nederlandse verzekeraars bij zijn aangesloten, heeft een speciale corona pagina in het leven geroepen waarop veel antwoorden te vinden zijn. De website is benaderbaar via deze link.

Verzekeraars hebben ook eigen pagina's waarop ze aangeven wat de situatie voor hun polissen is. De links zijn als volgt:

Wij bellen u

 UW GEGEVENS: 

Dienstverlenings-Documenten:

We willen graag vooraf duidelijk communiceren over wat u van ons kunt verwachten en hoe wij betaald worden. In onderstaande documenten staat daar meer over.